Tiny Plans Bebek Uyku Seti

Tiny Plans Bebek Uyku Seti

Bebek uyku seti sizce olmazsa olmaz bir ihtiyaç mı? Sizi bilemeyiz ama bizce bir ihtiyaç. Bebeğinizin ilk ayları ne kadar uyuyarak geçse de ay aldıkça hareketlenmesi kaçınılmaz olacaktır. Bebek uyku setleri içerisinde dört kenar bariyer koruma, yorgan, yastık, çarşaf genellikle dahil edilir.
Bebek uyku seti içerisinde bulunan beşik koruma, bebeklerin başını çarpmasını engellemek, kollarını ya da bacaklarının sıkışmasını engellemek amacıyla koruyucu bir ped vazifesi görür. Özetle beşik koruma, bebeği çevreleyen yumuşak bir yastık oluşturarak bebeklerin beşiğin sert ahşap kenarlarına çarpmasını önlemeyi amaçlar.Tiny Plans Bebek Uyku Setleri; sevimli, dekoratif ve kullanışlı görünmesinin yanı sıra bebeğinizin yatağını daha yumuşak ve samimi hale getirmek için tasarlanmıştır. 
Bebeğinizin yatağını daha çok sevmesinde de hiç şüphesiz önemli bir rol oynar.

Tiny Plans Bebek Uyku Seti, anne yanı beşik, park beşik, büyüyen beşik, montessori karyola modellerinin hepsinin ölçüsüne uygun ölçülerde bulunmaktadır. Size özel ölçü siparişlerinizde bizimle iletişime geçmeyi unutmayın. Keyifli alışverişler…

Etiketler: tiny plans bebek uyku seti, bebek uyku seti
Aralık 18, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR